La nostra orientació com a

FIRMA D’ESPECIALITZACIÓ EN SERVEIS D’AUDITORIA

pretén que el rigor en el desenvolupament del nostre treball comporti la

GENERACIÓ DE VALOR AFEGIT ALS NOSTRES CLIENTS

GPM auditors

La nostra evolució com empresa i la prestació del nostre servei professional han anat juntes, de manera que ens hem adaptat a la tipologia de client, aconseguint un equilibri entre la prestació d’un servei professional adequat i el suport a l’evolució empresarial.
Tant a nivell d’activitat com de creixement professional, la nostra evolució ha estat favorable i som un referent local en Firmes d’Auditoria.
Volem ser el vostre company de viatge, tant en la vostra evolució empresarial com geogràfica.

EL NOSTRE EQUIP

Comptem amb un equip de professionals qualificats: llicenciats, graduats i Auditors de Comptes. Un equip amb ganes de créixer i evolucionar i que gaudeix amb la feina que desenvolupa. Aquests trets permeten treballar en confiança i seguretat i obtenir un treball altament qualificat.

Vols treballar amb nosaltres?

La nostra il·lusió és fer el camí envoltats de persones que tinguin una actitud responsable i participativa, que vulguin potenciar les seves habilitats, els seus coneixements i les seves capacitats.

El nostre compromís és d’igualtat d’oportunitats. Si comparteixes la nostra visió i creus en els nostres valors i vols incorporar-te en el nostre equip, fes-nos arribar el teu currículum vitae perquè puguem valorar la teva candidatura i puguis participar en els propers processos de selecció.

Envia’ns el teu currículum

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu missatge

Puja el teu CV (Només admet pdf, màxim 1Mb)